|
20.01.2024 16:06

Ані Лорак намагається бути вічно молодою і носить вбрання не за віком: у 45 хоче бути на всі 18 (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Артистка-зрадниця російській пресі зізнавалася, що не відчуває себе на свої 45 років. Зазначимо, що Лорак має справді бездоганну зовнішність, над якою стоїть шлях великої роботи над собою.

Ані Лорак намагається бути вічно молодою і носить вбрання не за віком

За словами Ані Лорак, не буває некрасивих жінок. Є дівчата, які не мають достатнього фінансування у свою красу, а також бажання доглядати за собою. Сама ж співачка займається спортом, а також, подейкують, що вона вдавалася до пластики.

Нещодавно знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину. На ній Кароліна позувала в модній джинсовій юпці, а зверху накинула чорну косуху. В дописі зазначила, що вона йде назустріч до кращої версії себе та вривається в Новий рік з новими планами та цілями.

В коментарях під дописом українці не впустили можливість нагадати їй за Батьківщину. Користувачі мережі вже не раз запитували у зрадниці, чи цікавиться вона, як там живуть її рідні в Україні. А ще деякі жартома зазначили, що чекають на неї в Києві. На подібні коментарі зірка не відповідає.

Втім, російські шанувальники засипають артистку компліментами, зазначаючи, що вигляд вона має не на 45 років, а на всі 18.

Ані Лорак наразі продовжує дотримуватися своєї позиції бути поза політикою, давати концерти в росії та з’являтися на російських публічних заходах. Нагадуємо, вперше Кароліна Куєк перервала своє мовчання стосовно війни в березні 2022 року. Тоді вона закликала її зупинити, однак не вказала, кому конкретно адресовує свій заклик.