|
21.01.2024 11:14

Нова дівчина Налчаджиоглу Анастасія показала з ним палкі поцілунки: пара прогулювалася вечірнім Києвом

Автор: Юлія Ящук

Так, закохані показали свою прогулянку вечірнім Києвом. Імовірно, вони сходили на спільну вечерю. На фото парочка вирішила не приховувати своїх почуттів та поділитися з підписниками, як палко кохають одне одного.

Зокрема, Анастасія поширила у своєму фотоблогу знімки, де позувала у червоному обтислому костюмі. Бізнесмен тримав її на руках, цілуючи. Потім Налчаджиоглу з обраницею показали, як прогулювалися нічним містом.

Нова дівчина Налчаджиоглу Анастасія показала з ним палкі поцілунки

Але і це ще не все. Далі Мурат з Анастасією оприлюднили, як танцюють, обіймаються та цілуються в авто, поки їх в цей час хтось знімав на задньому сидінні. До речі, про нові стосунки бізнесмена стало відомо, коли він з моделлю та 12-річною донькою Софією відпочивали у Дубаї.

Нова дівчина Налчаджиоглу Анастасія показала з ним палкі поцілунки

Під час цієї подорожі підприємець почав ділитися першими спільними кадрами з дівчиною, де вони вже ходили за ручки, обіймалися та цілувалися. Згодом чоловік підтвердив нашумілі чутки про розлучення з другою дружиною Лілією Реус та розповів про Анастасію.

Так, бізнесмен відверто зазначив, що Анастасія не брала участі в його рішенні розірвати шлюб. За словами Мурата, з нею він познайомився після закінчення стосунків з Лілією. Наприкінці додав, що зараз відчуває повну гармонію в житті, подякувавши за це новій коханій.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Нагадуємо, про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус почали говорити восени 2023 року після 4 місяців їхнього шлюбу. На початку січня бізнесмен вперше підтвердив це, розповівши, що він є ініціатором розриву. Сама ж візажистка закінчення стосунків коментувати не хоче.