|
21.01.2024 18:13

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала, як виглядала до зустрічі з чоловіком: на фото вона була з іншим

Автор: Юлія Ящук

Так, нещодавно блогерка оприлюднила архівні кадри, привітавши рідну людину з днем народження. Зізналася, що мати старшого брата – велике щастя. На фото помічаємо Катю різного віку. Є світлини, на яких вона ще зовсім маленька, а також є знімок, на якому знаменитість приблизно шкільних років.

Катя Репяхова показала, як виглядала до зустрічі з чоловіком

Бізнесвумен не приховує, що бувши маленькою, брат віддавав їй всю свою любов та турботу. Крім того, від нього вона завжди відчувала захищеність. Катерина зізналася, що вони мають різницю в 11 років. На наступному фото блогерка позувала з ним вже дорослою, доповнивши кадр своїми побажаннями та словами вдячності.

“З днем народження, рідний. Будь здоровий! І дякую, що ти завжди поруч. В усі важливі для мене миті життя”, – зазначила Репяхова в привітанні.

Катя Репяхова показала, як виглядала до зустрічі з чоловіком

На честь свята вся родина зібралася за великим столом в одному з ресторанів. До речі, на святкуванні показався і зірковий чоловік Катерини Репяхової, співак Віктор Павлік, у якого 20 січня якраз відбувся концерт в рідному місті дружини, в Дніпрі.

Катя Репяхова показала, як виглядала до зустрічі з чоловіком

Нагадуємо, у 2020 році Катя Репяхова стала дружиною артиста Віктора Павліка. Через рік молода дружина подарувала йому сина Михайла. Дівчина веде концертні справи чоловіка, активно займається веденням блогу, а також має власний бізнес – бренд дитячого одягу, який відкрила на честь спадкоємця.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік з сином

Зазначимо, що бізнесвумен дуже мріє про доньку, тому на одній дитині зупинятися не думає. Катерину вже підозрювали у другій вагітності, однак поки вона запевнила, що не при надії.