|
26.01.2024 11:03

“Як же ми чекали”: дружина Віктора Павліка показала знімок малюка від чоловіка, не тямлячи себе від щастя

Автор: Юлія Ящук

Катерина Репяхова набрала свою аудиторію у блозі в соціальній мережі Instagram, коли публіка дізналася про її стосунки з відомим артистом. Можна тільки уявити, скільки Репяхова прочитала про себе неприємних висловлювань.

Зокрема, дівчина неодноразово відповідала на закиди підписників, які хейтили за те, що вона зав’язала відносини з чоловіком, який був ще одруженим. Втім, одне з найпоширеніших питань, яке ставили їй підписники, чи не бентежить її велика різниця у віці із зіркою. Катя запевнила, що вона ніяким чином не впливає абсолютно ні на що. Вважає коханого найкращим чоловіком та батьком.

Дружина Віктора Павліка показала знімок малюка від чоловіка

Так, нещодавно Катерина Репяхова поділилася з підписниками свого Instagram-блогу архівними світлинами, на які натрапила у своєму телефоні. Спочатку дружина артиста прикріпила фото чоловіка, а справа, для порівняння, знімок сина Михайла, який був ще у її животі. Вже наступними кадрами вона показала себе в дитинстві та спадкоємця, що вже значно підріс.

“Наткнулася в телефоні. Як же ми чекали нашого синочка. Наше життя”, – зазначила Репяхова.

Дружина Віктора Павліка показала знімок малюка від чоловіка

Нагадуємо, днями Катерина Репяхова розповіла, як її намагалися посварити з чоловіком. Вона оприлюднила повідомлення від дівчини, на ім’я Ірина, яка зазначила, що Віктор почав писати їй в Facebook з ціллю познайомитися. Незнайомка додала співака в друзі, адже думала, що він холостяк.

Зазначимо, що дружина артиста не стала вестися на провокацію. Вона припустила, що хтось просто хоче посварити її з чоловіком. Тим паче, що на сторінці Віктора Павліка є фото з нею та їхнім сином Михайлом.