|
26.01.2024 16:08

Григорій Решетнік покинув дружину Христину з трьома синами, а сам вирушив в затяжну дорогу: “Другий дім”

Автор: Юлія Ящук

Спочатку Решетнік поділився з підписниками свого фотоблогу дописом, в якому зазначив, що вирушає у відрядження. Втім, вирішив трохи потримати інтригу та не розсекречувати, куди саме він прямує.

“Потяг, як другий дім українців… Відрядження. Як думаєте, куди прямую? А ви як часто пересуваєтесь поїздами?”, – поцікавився у підписників Решетнік.

Згодом телеведучий оприлюднив новий допис, в якому розповів про місто, де наразі перебуває. Виявилося, що зірка знаходиться в Одесі. Зупинитися Григорій вирішив у п’ятизірковому готелі “Брістоль”.

До речі, Решетнік поділився з шанувальниками історією, яка з ним трапилася. На вокзалі знаменитість зустріли працівники ТЦК, які перевірили документи. Зірка зазначив, що хлопці його впізнали, однак це ніяк не вплинуло на їхню роботу та перевірку.

Григорій вважає, що ми з повагою маємо ставитися до закону та людей, які відповідальні за його дотримання.

Нагадуємо, Григорій Решетнік з дружиною Христиною одружилися у 2010 році. В союзі у подружжя народилося троє синів – Іван, Дмитро та Олександр. Познайомилися вони на роботі.

Григорій Решетнік покинув дружину Христину з трьома синами, а сам вирушив в затяжну дорогу

Пара не приховує свого бажання народити дівчинку, однак хотілося, аби це сталося після перемоги. Вони зазначили, що дуже люблять дітей і намагаються давати своїм спадкоємцям все тільки найкраще. Григорій розповідав, що сини також не проти, щоб в родині з’явилася маленька сестричка, адже самі про це їм говорили неодноразово.