|
28.01.2024 16:06

Дружина Григорія Решетніка Христина показала обличчя без макіяжу: лише брови зроблені у майстра (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

В медійному світі кожен намагається показати свою унікальність, красу, стиль, аби краще запам’ятатися публіці. Тренд на природність лише зростає, тому відомі красуні хизуються, як виглядають без косметики на обличчі.

Блогерка та дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина поділилася таким знімком на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Підписники могли зблизька розгледіти природну красу знаменитості.

Христина Решетнік показала обличчя без макіяжу

Вона оприлюднила власне селфі, на якому показалася без косметики та з рівним розпущеним волоссям. Зазначила, що субота – день насичений. До речі, Христина, попри завантажені робочі дні, домашні турботи та піклування родиною, не забуває виділяти час собі та зовнішності.

Нещодавно блогерка залишила хатні справи та синів на чоловіка Григорія, а сама відправилася на доглядові процедури. Розповідала, їй за щастя мати змогу знайти пару годин на себе і відключитися від усього світу. Подякувала коханому за надану можливість. Цікаво, але Григорію без дружини було дещо складно з трьома дітьми. Розповідав коханій, що спадкоємці за 4 години його “мало не з’їли”.

Христина Решетнік з чоловіком Григорієм та синами

Нагадуємо, нещодавно Христина Решетнік відверто відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення. За словами блогерки, вони сварилися, мирилися, зіштовхувалися з кризами, однак до розірвання союзу не доходило ніколи. Пара узаконила свої стосунки шлюбом у 2010 році. За цей період у подружжя народилося троє синів, проте не приховує, що дуже мріє про доньку.