|
04.02.2024 10:31

Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою: подружжя навідалося на батьківщину чоловіка

Автор: Юлія Ящук

Концертна директорка та бізнесвумен Катя Репяхова у 2020 році стала офіційною дружиною артиста. Багато українців висловлювали своє дещо негативне ставлення щодо цього союзу. Сама ж Катерина відверто відповіла, що просто покохала зіркового чоловіка, а різниця у віці майже в 30 років, яка так бентежить деяких пересічних громадян, не впливає абсолютно ні на що.

Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою

Нещодавно блогерка Катерина Репяхова розповіла про поїздку на батьківщину Віктора Павліка. В соціальній мережі Instagram вона оприлюднила ніжні поцілунки чоловіка з мамою, на ім’я Олександра. Жінка була рада бачити сина та невістку, а також й співак від неї майже не відходив. Вони щиро посміхалися Катерині на камеру, говорили та дивилися щось в телефоні Віктора.

Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою
Репяхова показала ніжну зустріч Віктора Павліка з його мамою

До речі, і сам артист вирішив поділитися з підписниками поїздкою додому. Він поширив нову світлину з матусею. Віктор обійняв її, взяв за руку, а жінка помітно, як сяяла від невимовної радісної зустрічі.

Варто зазначити, що Катерина Репяхова розповіла, що єдина донька чоловіка Христина не бачилася з їхнім сином, молодшим братиком Михайлом. Блогерка у ці справи не втручається, натомість ініціює зустрічі з мамою коханого, оскільки бабуся – це святе.

Нагадуємо, Катерина Репяхова у 2021 році народила свого первістка Михайла, який для зіркового чоловіка став четвертою дитиною. І що цікаво, молода дружина артиста мріє народити від нього ще й донечку. Розсекретила, що хотіла б назвати її Любою. Втім, чоловіку не подобається це ім’я, тому буде Олександра.