|
04.02.2024 12:36

“З моїм крашем”: Христина Решетнік показала того, до якого проявляє неабияку любов. І це не чоловік Григорій

Автор: Юлія Ящук

Дружина знаменитого українського ведучого Григорія Решетніка Христина не приховує свого задоволення бути мамою трьох синів. Зіркове подружжя намагається гідно виховувати спадкоємців, аби в них була любов та все необхідне для комфортного життя й дитинства.

До слова, блогерка відверто поділилася з шанувальниками в соціальній мережі Instagram, що любить ходити за продуктами з молодшим сином Сашком. Він активно допомагає їй знайти все необхідне, нести, якщо треба та зважити.

“А потім ми поїхали у справах з моїм крашем. Так люблю з Сашунею ходити за продуктами. Він допомагає мені все знайти, нести, якщо потрібно, зважити”, – розповіла Христина.

Христина Решетнік показала того, до якого проявляє неабияку любов

Варто зазначити, що пара не приховує свого великого бажання народити донечку. Крім того, і сини просили їх, аби вони подарували їм маленьку сестричку. Григорій розповів, що хотілося б стати батьками вчетверте після перемоги, але не виключає того, що це може відбутися раніше.

Нагадуємо, Христина та Григорій є батьками трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра. Подружжя перебуває в офіційному шлюбі вже 13 років, тож шанувальники хотіли дізнатися, чи думали вони колись про розлучення. За словами Христини, з чоловіком можуть посваритися, помиритися та навіть був період кризи у стосунках. Втім, до розлучення не доходило ніколи.

Христина Решетнік з чоловіком Григорієм та синами

Також дружина телеведучого розповіла, що насправді не ревнує чоловіка, оскільки їй не дають приводів. Навіть, коли коханий знаходився в іншому кінці планети з учасницями романтичного проєкту “Холостяк”, вона була впевнена, що він тільки її чоловік.