|
06.02.2024 20:06

Мама Дана Балана показала єдиного сина з крихітним онуком та вразила новиною: малюк – копія батька?

Як відомо, у Дана Балана немає дітей. Зірка завжди відкрито говорив, що здебільшого самотній, і відбувається це через його завантажений графік. При цьому знаменитість виріс у повній щасливі сім’ї.

Так, Дан може похизуватися люблячою матір’ю, прекрасною сестрою, а також впливовим батьком. При цьому він якось заявив, що дуже позитивно ставиться до традиційного шлюбу, однак його вимоги до майбутньої дружини доволі високі. Чоловік заявив, що його обраниця має бути натхненням для нього, а також мотивацію рухатися вперед. Але також зауважив, що він вже самодостатній.

Мама Дана Балана показала єдиного сина з крихітним онуком

Мама Дана Балана показала єдиного сина з крихітним онуком 

І хоча за офіційною версією, дітей у зірки немає, нещодавно Людмила Балан заінтригувала мережу свіжими кадрами, на яких показала, як її син проводить час з хлопчиком, який точно є її онуком. Дитина неймовірно схожа на співака, але імовірніше за все є його племінником.

Але також існує імовірність, що все ж таки у зірки є таємна родина. Як ніяк, це доволі широка практика серед знаменитостей, які намагаються усіма можливими силами захистити своїх близьких від уваги преси та шанувальників. І хтозна, можливо Дан Балан вже давно має дітей і успішно це приховує від публіки.

Нагадуємо, що раніше ходили плітки про те, що нібито Дан Балан розлучений. В пресі неодноразово з’являлася інформація, що колись співак був одружений з румунською моделлю. Нібито вона і народила від нього сина. Але в такому випадку хлопчику має бути вже близько 15 років.

Натомість рідна сестра артиста не так давно стала матір’ю. Зараз вона виховує двох дітей. Дан прекрасно владнає зі своїми племінниками, постійно дарує їм різноманітні подарунки та потрапляє в об’єктив своєї матері під час забав з ними. Ці кадри дуже подобаються публіці, яка все ж таки розраховує на те, що колись почує про поповнення в сім’ї співака.