|
08.02.2024 18:07

48-річна Могилевська показала, кого ще виховує, крім двох прийомних доньок. Жінка з великим серцем

Автор: Юлія Ящук

48-річна Наталія Могилевська розповідала журналістам, що прийшла до того, аби реалізувати свій потенціал матері. І хто б міг подумати, що вже тоді вона приховувала велику таємницю. Так, в новорічну ніч стало відомо, що артистка з новим коханим Валентином на початку повномасштабної війни, навесні 2022-го, стали батьками двох сестричок.

Розсекретила зірка і їхні імена: Мішель та Софія. Про усиновлення знаменитість вирішила нікому не говорити, оскільки дітям знадобився час на адаптацію. За словами Могилевської, її старша донечка декілька разів рятувала життя молодшій. У сестричок дійсно було дуже складне минуле і вони мали травматичне дитинство.

Могилевська показала, кого ще виховує, крім двох прийомних доньок

Ба більше, артистка не хоче робити життя дітей публічним. Навіть у школі ніхто не знає, хто батьки дівчаток і що вони їм не є рідними.

Втім, не тільки донькам та чоловіку Наталія дарує ніжність, любов та піклування. Нещодавно знаменитість замилувала підписників свого Instagram-блогу роликом з домашньою улюбленицею, лабрадором, на ім’я Ая. Зірка відзняла його під свій трек “Під ковдрою”.

Улюблениця родини Могилевської теж лежала під ковдрою. У відео співачка з теплотою погладила собаку по голівці, а та помітно, що була від цього дуже задоволена.

Нагадуємо, нещодавно Наталія Могилевська розповіла, як стала жертвою шахраїв. Шириться інформація, що нібито вона причетна до участі в дитячому конкурсі талантів. Артистка в дописі у соціальній мережі Instagram заявила, що ніякого відношення до цього не має.