|
09.02.2024 08:44

Як змінився Олександр Педан? Поки Фреймут молодшає на очах, її колишній співведучий став повністю сивим

Свій шлях Олександр Педан розпочинав разом з колегами Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою. Ведучі змогли не тільки створити крутий тандем, але і стати справжніми друзями. Попереду в них було ще безліч шоу, в яких вони співпрацювали.

Олександр Педан показав, як змінився за останні 2 роки

Олександр Педан показав, як змінився за останні 2 роки

Чоловіки не змогли зберегти свою дружбу, і досі спілкуються, а от Ольга Фреймут через свій конфлікт з Притулою втратила і Педана, який проявив чоловічу солідарність та обрав так би мовити сторону.

Ще 3 роки тому Олександр активно з’являвся на екранах, але зараз Педан переживає абсолютно інший період свого життя. І звісно, це пов’язано з подіями в країні.

Шоумен здебільшого сконцентрувався на медійному контенті в мережі. Він активно веде власний блог на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а також разом з дочкою створює сюжети про різні навчальні заклади, які дозволяють абітурієнтам обрати собі місце для отримання освіти в Україні.

І звісно, не ховається від очей той факт, що за цей час телеведучий сильно змінився. Якщо раніше у нього було сіре волосся, то зараз майже біле. Яскраво сині очі стали більш тьмяними, але в усьому іншому, стиль та характер зірки, залишилися минулими.

Нагадуємо, що легендарне тріо розпалося досить неочікувано. Сталося це через непорозуміння між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут. Молоді люди активно знімалися в шоу, однак в останній момент телеведуча відмовилася від участі, підставивши свого партнера. Конфлікт тривав недовго. Сергій, хоча і образився, але їм вдалося поговорити з Ольгою та налагодити контакт.

Але Фреймут знайшла привід знову образити свого друга. За словами Сергія, коли він привітав її з днем народження, вона зробила з його відео нарізку, яку пізніше опублікувала у себе в блозі. Редагований ролик виглядав так, наче Сергій Притула закоханий в Ольгу, і це стало останньою краплею.