|
18.02.2024 15:03

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва: старший син чоловіка Сумської показав кохання усього свого життя

Хоча Анатолій Хостікоєв неодноразово пробував побудувати щастя з різними жінками, спадкоємців в нього не так багато. Мова йде про двох синів: старшого Георгія та молодшого В’ячеслава. Різниця у віці у хлопців дуже велика. Коли другий малюк народився на світ, його брат вже був юнаком.

А також цікаво, що обидва зовсім не схожі. Георгій успадкував вроду свого батька, і в юності був неймовірно схожий на нього. У той самий час В’ячеслав — гідний спадкоємець династії Сумських, адже здебільшого нагадує саме цю частину свого генеалогічного дерева.

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Сини артиста присвятили своє життя театру та кінематографу. Діяльність Григорія пропала ще на ті часи, коли українське телебачення тісно співпрацювала з російським, а тому він знявся у великій кількості стрічок московського виробництва. Втім, запам’ятався найбільше він завдяки своїй ролі Грицька у новорічному мюзиклі.

Неймовірно привабливий хлопець з синіми очима та чорними кучерями одразу ж привернув до себе увагу. Але великі ролі обійшли його стороною. Тим не менш, не можна сказати, що Георгій не досягнув успіху, адже активно грає у виставах. Що ж стосується кіно, то його батько наприклад вважає, що кінематографія в Україні поки що нежива, і зніматися насправді ніде.у

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Тож цілком імовірно, це прийняти рішення на рахунок проектів, в яких Георгій ніколи не брав участі. Веде він доволі закритий образ життя, як і його батько, і лише нещодавно показав свою дружину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Напевно, вперше за багато років.

Відомо, що жінка також акторка, однак не можна сказати, що вона також часто світиться на червоних доріжках та веде життя знаменитості.

На даний момент невідомо, де знаходиться сім’я, чи евакуювалися вони, а також скільки в них дітей, і чи є вони в них взагалі.