|
16.02.2024 14:07

Уже 17 років: Олександр Пономарьов показав свого єдиного сина від красуні Вікторії Мартинюк – росте мачо

Як відомо, союз Олександра Пономарьова та красуні Вікторії Мартинюк був зовсім не довготривалим. 5 років — доволі короткий шлюб навіть у шоу-бізнесі. І хоча ця історія закінчилася для обидвох скандалом, адже дівчина згодом звинувачувала колишнього чоловіка в зрадах та негідній поведінці стосунках, після себе їхнє кохання залишило прекрасний плід. Мова йде про хлопчика Сашка, який народився у артиста саме від Вікторії.

Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям

Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям

Дитина успадкувала усе саме найкраще від своїх батьків. Прекрасне світле волосся та яскраві очі, кучері, а також м’який норов. Після розставання син залишився жити з матір’ю. Незабаром в нього з’явився вітчим і навіть маленька сестричка. Однак зірковий батько не покидав свого спадкоємця, багато часу проводив з ним разом, подорожував з ним, а також приймав до себе в гості на короткочасне проживання. Зараз у артиста є цивільна дружина.

Про це повідала сама Вікторія Мартинюк, коли розповідала про те, як виховує свого старшого сина. Тоді ж вона розкрила, що намагається налагодити стосунки між сином та його мачухою, щоб у родині Пономарьова панувала гармонійна атмосфера.

Після 24 лютого Олександр набагато менше показував свого спадкоємця публіці. Це було спричинено багатьма факторами — і зайнятістю артиста, і судячи з усього тим, що хлопчик евакуювався разом з матір’ю.

Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям

Однак, у день його народження Олександр все ж таки показав фанатам, як зараз виглядає юнак. Сашко за 2 роки значно підріс, став ще красивішим, і дуже нагадує свою матір.

Підписники сторінки Пономарьова долучилися до привітань і зазначили, що син зірки дуже схожий на його колишню дружину. Хтозна, можливо незабаром співак також поділиться свіжими фотографіями, на яких покаже, як вони святкували день народження.