|
17.02.2024 10:58

Злата Огнєвіч в день сімʼї не сама: співачка замилувала відео з малюком – така щаслива, коли його бачить

Автор: Юлія Ящук

В серпні 2023 року артистка поділилася радісною новиною. В її родині відбулося поповнення. Вона вперше стала тіткою. Рідна сестра Злати Огнєвіч, з якою у неї дуже близькі стосунки, народила хлопчика, якого вирішили назвати Марком.

Знаменитість неодноразово розповідала, що саме сестра витягувала її з депресії після розставання з Андрієм Задворним, якого зірка обрала на фіналі романтичного проєкту “Холостячка-2”.

Злата Огнєвіч замилувала відео з малюком

Згодом Злата Огнєвіч відверто ділилася з шанувальниками своїми відчуттями, коли бачить маленького Марка. За словами співачки, вона мала зовсім нові емоції всередині. Вважає, що сила материнства закладена в кожній жінці, навіть, якщо немає своїх дітей.

Нещодавно артистка розповіла, що вирішила присвятити день сім’ї. Знаменитість на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram оприлюднила відео з племінником. Огнєвіч щиро посміхалася та раділа можливості трохи побавитися з малюком. Також повідомила про перший успіх хлопчика – тепер він вміє повзати.

Злата Огнєвіч замилувала відео з малюком

Співачка від імені хлопчика передала привіт своїм підписникам, а також жартома зазначила, що він є маленьким блогером. Злата Огнєвіч справді дуже любить племінника та проводити з ним час, тому своєму малюку буде радіти не менше.

Нагадуємо, артистка на питання від шанувальників, чи закохана вона, лише віджартувалася. Злата зазначила, що закоханість – це взагалі її стан по життю. Також розсекретила, що після проєкту “Холостячка-2”, спілкується з деякими учасниками, зокрема з Андрієм Хветкевичем та Дмитром Шевченком.