|
18.02.2024 16:08

“Знайди мене”: Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки. Отака от зірка була в юності

Автор: Юлія Ящук

Лесю Іванівну глядачі полюбили ще задовго до того, як вона стала ведучою розважального шоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Знаменитість має прекрасне почуття гумору, харизму та зовнішність. Її жарти підкорюють всіх пересічних громадян, і саме завдяки цьому таланту, зірці вдається майстерно відповідати на будь-які питання, зокрема особистого характеру.

Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки

Відомо, що дитинство та юність Лесі Нікітюк пройшли у Хмельницькому. Після закінчення школи вона вступила до Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. З того часу майбутня зірка і почала проявляти себе у КВК та інших заходах.

Нещодавно телеведуча показала підписникам свого Instagram-блогу, як вона виглядала в юності. Спочатку Нікітюк оприлюднила фото зі своєю одногрупницею й відео, де на знімку в телефоні позувала з друзями. А вже наступною прикріпила світлину свого альбому. Можна побачити всіх одногрупників Лесі та її саму. Зірка там щиро посміхалася.

Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки
Нікітюк показала своїх одногрупників та себе в студентські роки

Після закінчення університету Леся Нікітюк вирішила не йти за фахом, а спробувати свої сили на телебаченні. Першу впізнаваність вона отримала в розважальному шоу “Розсміши коміка” у 2011 році, де взяла участь з подругою Олею. Вже наступного року вони знову повернулися.

Втім, справжню популярність та успіх телеведуча здобула після роботи в шоу “Орел і Решка”. З 2018 року знаменитість почала працювати на Новому каналі, замінивши Катерину Варнаву в “Хто зверху?”. Наразі Леся Іванівна є успішною та реалізованою особистістю, за життям якої спостерігають мільйони підписників в соціальній мережі Instagram.