|
22.02.2024 12:19

Красуня в чорному і без чоловіка: Настя Каменських підкорює Маямі, в якому вже є зірковий друг Влад Яма

Автор: Юлія Ящук

Чим більше зіркове подружжя мовчить і не згадує свою половинку у блогах, тим активніше наштовхують шанувальників на думку щодо правдивості чуток про їхнє розлучення.

Так, Настя Каменських спростовувала плітки про негаразди в стосунках з чоловіком, а тепер намагається уникати цієї теми. Хоча нещодавно співачка вперше за довгий час згадала про Потапа, привітавши його з прем’єрою пісні “Дочекайсь”.

Настя Каменських підкорює Маямі

Наразі зірка перебуває в Маямі й показала, чим там займається. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram артистка в дописах розповіла про все детальніше. Вона показалася на рожевій доріжці в прекрасному чорному вбранні, яке підкреслило її фігуру. Також звідти вийшла у ранковий ефір, в якому мала можливість говорити про свою країну і презентувати нову пісню “Con Amor Se Cura”, записану спільно з Descember Bueno.

Варто зазначити, що Олексія Потапенка поруч з дружиною не помічаємо. Пара вже давно перестала ділитися спільним контентом, навіть коли перебувають в одному місті.

Відомий блогер Богдан Беспалов переконаний, що скоро подружжя повідомить про своє розлучення, яке приховує вже давно. Також розповідав, що Каменських зараз щаслива у нових стосунках з впливовим чоловіком.

Настя Каменських та Потап

Каже, все що Каменських могла “вичавити” від Потапа, вона “вичавила”, і тепер знаменитість хоче стати іспанською співачкою. Чи правда це, наразі ми можемо тільки здогадуватися. Сама ж артистка ніяк не коментує та не спростовує цю інформацію.