|
25.02.2024 10:19

“Змогла повірити в кохання”: Соломія Вітвіцька вперше показала нового обранця та зізналася йому в почуттях

3 роки тому Соломія Вітвіцька реалізувала поїздку до Сполучених Штатів Америки, яка поділила життя на до та після. Телеведуча поїхала до своєї подруги за кордон у повній самотності. І саме це спричинило чутки про те, що в її сімейному житті усе пішло шкереберть. Зірка до останнього тримала інтригу, а повернувшись підтвердила: вона дійсно розлучається зі своїм чоловіком Владом Кочатковим, з яким прожила в шлюбі 8 років.

А для пари це було зовсім непросто. Соломія та Влад зізнавалися, що плакали, коли вирішили розійтися. Однак, іншого виходу не було: рік сімейної психотерапії не приніс очікуваних результатів. Екс-подружжя продали спільну квартиру, поділили гроші порівну та роз’їхалися. Але з життя одне одного не пішли.

Колишній чоловік продовжував надсилати Соломії розкішні квіти, зустрічав її в аеропорту, допомагав їй волонтерити у 2022-му.

Соломія Вітвіцька вперше показала нового обранця

Соломія Вітвіцька вперше показала нового обранця

А незабаром у шанувальників закралася думка про те, що в неї з’явився новий бойфренд, адже Влад дивним чином зник з життя зірки. І ці підозри були правильними. Незабаром Соломія підтвердила, що дійсно не самотня. Через рік вільного життя, коли вона насолоджувалася поїздками зі своїми подругами, багато фотографувалася, відпочивали на курортах їй зустрівся новий коханий.

І тривалий час Соломія приховувала його особистість. Лише зараз стало відомо, як виглядає її бойфренд. Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію, а в дописі зізналася коханому в почуттях.

Її обранцем виявився захисник середніх років з карими очима та чорною бородою, в якій можна помітити вже сиві пасма. Скільки років чоловіку невідомо, але зрозуміло, що на даний момент він проходить службу, а Соломія чекає на нього в Києві.

У тексті телеведуча не тільки розповіла про свою закоханість, але і про те, що вимушена знаходитися з коханим в розлуці.