|
29.02.2024 14:53

Дан Балан показав свою єдину спадкоємицю: вона давно виросла, але для нього залишається маленькою принцесою

Першими з творчістю Дана Балана познайомились саме громадяни Молдови. Адже юнак народився в сім’ї відомої молдавської телеведучої Людмили Балан і дипломата Михая Балана. Блискуча освіта, хороші зв’язки, добре поставлена мета, — і незабаром світ дізнався, хто такий Дан.

Дан Балан показав, як виглядає його молодша сестра

Дан Балан з сестрою Сандою

Так само вже через деякий час у світло софітів вийшла ще одна знаменитість із сім’ї Баланів. Мова йде про молодшу сестру Дана Санду. Брат та сестра неймовірно схожі між собою, обидва вилучають впевненість та харизму, обидва являються кумирами для мільйонів.

Втім, Сандра, не маючи музичного таланту зупинили свій вибір на журналістській діяльності і стала телеведучою, прямо як її мама. Дівчина всього на 5 років молодша за свого старшого брата, але змогла побудувати з ним неймовірні стосунки. Співак постійно приїжджає до неї в гості, дарує подарунки своїм племінником, регулярно ділиться кадрами сімейного типу саме у моменти зустрічей з нею.

І так склалося, що на даний момент, за офіційною версією, єдиною прямою спадкоємицю артиста буде саме вона. Адже чоловік так і не одружився, і зовсім немає дітей. Вже неодноразово ділилася здогадками на рахунок того, що Дан може бути нетрадиційної орієнтації, але сам співак постійно підтримує свій статус не просто бажаного холостяка, а справжнього мачо, проводячи час з неймовірними красунями в клубах, барах та на різних івентах.

Дан Балан показав, як виглядає його молодша сестра. Весілля Санди Балан

Наприклад, нещодавно в нього був спільний вихід з 23-річною блогеркою. Але преса схиляється до думки, що це був всього лиш взаємний піар. Дана Балана знову почали обговорювати, а дівчина отримала серйозний поштовх в популярності.

Тим часом Санта встигла побудувати власну сім’ю, адже вона заміжня, має діток, і з радістю чекаю на брата в гості, щоб знову побачитися з найріднішою людиною в світі.