|
28.03.2024 16:59

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Незабаром вагітна Джамала стане багатодітною матір’ю. Вже не секрет, що співачка носить під серцем знову сина. Але деякі шанувальники сподіваються, що доля все ж таки подарує артистці щастя бути мамою прекрасної дівчинки. Тим паче, що Сусанні є що їй передати.

І так само ні для кого не секрет, що Джамала обожнює своїх дітей, і готова зробити для них усе необхідне. Попри те, що післяпологовий період дався їй не надто легко, все ж таки зірка ставить сім’ю в пріоритет. І попри важкі часи в країні співачка вирішила народити ще одну прекрасну дитину.

Вагітна Джамала показала сина та привітала його з днем народження

Вагітна Джамала показала сина та привітала його з днем народження

Так, свого первістка Еміра Джамала народила у 2018-му. Батьком хлопчика є бізнесмен та громадський діяч Сеїт-Бекір Судейманов. Він являється земляком артистки, а також має таку саму віру.

Але є і суттєва різниця між ними: наприклад, Сулейманов набагато молодший за свою обраницю. Однак це не завадило йому підкорити її серце і подарувати їй аж трьох діток.

27 березня їхній старший спадкоємець святкував свій 6-й день народження. Джамала прийняла рішення привітати свого сина на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і написала доволі незвичайне звернення.

Вагітна Джамала показала сина та привітала його з днем народження

Також співачка опублікувала миле чорно-біле фото з хлопчиком, на якому можна помітити, що він помітно вже підріс.

“Одна за одною хвилі пройдуть. Як сонце над морем, освітлю твій шлях… Емір-Рахман, шість років”, – написала артистка.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала евакуювала своїх дітей до Туреччини, де залишила їх з рідною тіткою, а сама найпершою вирушила у благодійний тур Європою, в результаті якого їй вдалося заробити десятки тисяч доларів, що були направлені на допомогу українцям.

Возз’єднатися зі своїми синами їй вдалося лише в Польщі, коли артистка змогла налагодити там справи з житлом. А вже пізніше вона повернулася до чоловіка, і зараз сім’я разом.