|
11.04.2024 15:46

Козловський оприлюднив нові фото з вагітною дружиною і ніжно звернувся до неї: “Дорогоцінний чоловік і тато”

Буквально декілька місяців тому стало відомо про те, що Віталій Козловський одружився. Преса одразу звернула увагу на таке несподіване рішення, і запідозрила дещо інтригуюче. І це виявилося правильним відчуттям, адже незабаром Богдан Беспалов заявив, нібито дружина Віталія Козловського чекає на дитину, і от-от має народити.

Вражаючої новини та піар-ходу не вийшло, адже вже через декілька днів на екрани потрапив кліп артиста, в якому він і повідомляв, що стане батьком. І не важко здогадатися, хто став ініціатором такого ходу, адже обраниця Віталія — його піарниця.

Віталій Козловський показав архівні фотографії з вагітною дружиною

Віталій Козловський показав свою дружину під час вагітності

Втім, фанати дійсно пропустили дуже важливий етап у житті артиста, — очікування первістка. Тож нещодавно зірка вирішив, очевидно, компенсувати цей момент і оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію фото, на яких показав, як виглядала Юлія, коли була вагітна та мала у своєму животі вже сформований плід.

Співак лаконічно підписав повідомлення з дружиною та звернувся до коханої.

“Моя! Чи це вже можна в такому положенні говорити мої?” – написав Козловський.

Юлія Бакуменко прокоментувала романтичне повідомлення Козловського, де вказала, що він найкращий чоловік та батько.

“Наш найдорожчий чоловік та тато”, – написала дружина співака.

Нагадуємо, що за останні декілька років в мережі неодноразово з’являлися плітки про роман артиста з його менеджер кою. Подейкували, що навіть заручений він розірвав нібито через закоханість в Юлію. Бакуменко уже основним чином підозрювали через те, що вона тривалий час була фанаткою артиста.

Дуже довге співробітництво при тому, що у зірки були серйозні проблеми з фінансами та продюсером також були підгрунтям для підозр. Врешті-решт, правда відкрилася, але нею вже нікого не можна було здивувати. Адже про Бакуменко чули неодноразово.