|
12.04.2024 16:59

Дочка Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе засвітила, в яких хоромах живе з батьками: приховували багатства

Більше 10 років тому Валерій Меладзе нарешті розкрив усі карти та зізнався, що дійсно мав роман з Альбіною Джанабаєвою, поки був одружений з іншою. Ірина Меладзе запевняла, що про зради свого чоловіка не знала, хоча неодноразово чула подібні чутки.

В результаті розлучення, усі діти Валерія від попереднього шлюбу залишилися жити з матір’ю в Києві, він же зійшовся з Альбіноюта оселився в Москві. До цих днів він проживає саме там.

Дочка Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе засвітила, в яких хоромах живе з батьками

Дочка Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе засвітила, в яких хоромах живе з батьками

Співачка встигла народити йому позашлюбного сина, але багатодітною матір’ю стала вже в статусі його дружини. Обидва активно виступають, записують нові композиції, але також знаходять час для того, щоб бути щасливою та гармонійною сім’єю.

Але свій стиль та образ життя обидва не транслюють в соціальних мережах, хоча на їхніх особистих сторінках в Instagram постійно з’являється контент родинного характеру. І лише нещодавно співачка все ж таки засвітила через свою дочку домівку, в якій мешкає з дітьми.

Приміщення виконане в світлих тонах, має багато кімнат, дуже зручне планування. Прохідні приміщення зроблені з арками на манер інтер’єрів, які зараз популярні в Азії. На стінах немає жодних фарб, і всюди превалює молочний колір.

Нагадуємо, що декілька років тому в сім’ї з’явилася дівчинка Агата. На даний момент їй 3 роки. Це єдина дитина, яку Валерій та Альбіна одразу ж показали публіці та активно просували її в мережі. Агата регулярно стає головною героїнею їхніх публікацій, і її дуже любить публіка.

І, звичайно, вона є єдиною дочкою Альбіни. Невідомо, чи бачилася дівчинка зі своїми сестрами по-батькові лінії, адже в неї їх декілька.