|
17.04.2024 15:58

Пишки, але крутишки: Alyona Alyona, Соля Вітвіцька та Саша Заріцька вміють підкреслити смачні округлі форми

Олександра Заріцька

Alyona Alyona, Вітвіцька та Заріцька показали, як правильно підкреслити фігуру

Олександра одразу ж підкорила український шоу-бізнес не тільки безумовним талантом, але й прекрасними зовнішніми даними. Виконавиця має приємні риси обличчя, довге волосся, виразний погляд, тощо. Втім, її неодноразово в мережі намагалися критикувати за нестандартні форми.

Олександра в свою чергу наважилася на схуднення, і навіть позбавилися від декількох десятків кілограмів. Звичайно, це пішло лише на користь її вигляду, адже співачка, судячи з усього, знала що робить. Заріцька ніколи не відмовляє собі у відкритих нарядах, і зазвичай робить акцент на тендітні плечі.

Соломія Вітвіцька

Alyona Alyona, Вітвіцька та Заріцька показали, як правильно підкреслити фігуру

Соломія Вітвіцька має доволі хороший зріст, а також параметри. Її фігура — пісочний годинник, що дозволяє їй робити акцент на вузькій талії. Варто відзначити, що стилісти, які працюють з телеведучою на каналі також про це знають, і зазвичай вибирають дуже вдалі образи для зірки, включаючи брюки та блузки.

Вона не тільки врівноважують її вигляд, але і навіть роблять її візуально ще витонченішою.

Alyona Alyona

Alyona Alyona, Вітвіцька та Заріцька показали, як правильно підкреслити фігуру

Альона здебільшого намагається одягати оверсайз для того, щоб її образ був лаконічним та не притягував на себе увагу, адже у зірки доволі масивна верхня частина тіла.

Для того, щоб зробити свій вихід ефектнішим та більш модним, зірка часто обирає також і масивні прикраси, які не губляться на тлі її одягу.

Варто відзначити, що Альона підтримує бодіпозитив, і свого часу навіть відзнялася у фотосесії, яка викликала бурхливу хвилю як негативу, так і позитиву в соціальних мережах, адже далеко не всі зрозуміли по силу, який намагалася зробити зірка.