|
20.04.2024 16:31

Святослав Вакарчук виїхав за кордон і показав, з ким проводить вечори: поки кохана сидить з двома малюками

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук ще 2 роки тому сказав про те, що йому доводиться розтавляти пріоритети у такі непрості складні для країни часи.

У своєму коментарі пресі він заявив, що заради дітей йому доводиться обирати державу, щоб у його спадкоємців було майбутнє. Свій метод боротьби він, звичайно, обрав одразу, адже це як завжди музика.

Святослав Вакарчук виїхав закордон разом з Океаном Ельзи та дав концерт

Перший рік Святослав Вакарчук знаходився переважно в Україні і взагалі майже не виїжджав за кордон. Але зараз все частіше можна почути, що на концерт Святослава Вакарчука та його музичного гурту можна пройти у різних країнах Європи. Зокрема днями зірка відіграв прекрасний виступ в Единбурзі.

Святослав Вакарчук виїхав закордон разом з Океаном Ельзи та дав концерт

Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. На знімках він здебільшого співає, і майже не дивиться в об’єктив. Безумовно, чоловік прекрасно проводить час, адже напевно в неї існує більш радісного та легендарного моменту для музиканта, коли він зустрічається з публікою, яка довго на нього чекала.

Нагадуємо, що декілька років тому стало відомо про народження первістка у співака. Так, хлопчик отримав ім’я Іван. Тоді з’явилися перші плітки про зв’язок співака з продюсеркою Євгенією Яцутою, які згодом підтвердилося, так як жінка знову завагітніла.

2 роки тому на світ з’явилася дочка Святослава Соломія. Вакарчук скаржився на те, що через події в країні в нього майже немає можливості провести час з малюками, і це дійсно сумно, адже артист став батьком у зрілому віці, і вочевидь розраховував на те, що зможе насолодитися цим досвідом на повну.

Але хтозна, можливо пара наважиться на ще одне поповнення, і це відбудеться вже в абсолютно іншу еру. До речі, Святослав Вакарчук також виховував падчерку у стосунках з Лялею Фонарьовою.