|
28.04.2024 12:58

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Хоча усі прекрасно знали, хто є головною музею Святослава Вакарчука та жінкою, яка буквально дарувала йому натхнення впродовж 20 років, новини про їхнє весілля не було. З’являлася інформація, що нібито пара побралася приблизно у 2014-му.

Але Святослав ніколи цієї інформації не підтверджував. Також було відомо, що у Лялі є дочка від попередніх стосунків, тим не менш, журналісти підозрювали, що дитина могла бути і від Святослава, що звичайно не афішувалишся, адже Святослав взагалі не розповідав про те, що відбувалося у його сім’ї.

Святослав Вакарчук показав архівні кадри з весілля за кордоном

І так склалося, що єдині весільні фотографії, на яких можна побачити Вакарчука та його колишню дружину — це весілля його колеги, який побрався у Грузії багато років тому. Кадри вилучали щастя, гармонію, сімейну теплоту. Хоча свято було зіграно з розмахом, на знімках можна помітити, що були запрошені лише найближчі, і Святослав з дружиною були серед них..

Святослав Вакарчук показав архівні кадри з весілля за кордоном

Зокрема, наречена виявилася неймовірною красунею, яка має розкішного кольору волосся, сині очі, дуже елегантний стиль і смак. Наприклад, у якості весільного букета вона обрала ефіопські кали.

Святослав Вакарчук на знімках здебільшого посміхається, що говорить про його прекрасний настрій, позитив та прекрасне ставлення до пари.

Нагадуємо, що не так давно у житті артиста також з’явилася жінка з рудим кольором волосся. Мова йде про продюсерку Євгенію Яцуту. 3 роки тому стало відомо, що вона народила Святославу сина, а ще через рік дочку. Іван та Соломія зараз чекають на батька разом з мамою, поки він займається благодійною діяльністю та гастролює. Де саме знаходиться сім’я, при цьому, достеменно невідомо. Цілком можливо, що за кордоном.

За ці 3 роки Євгенія не зробила жодного офіційного коментаря і досі приховує, що являється матір’ю дітей музиканта.