Рубрики: Фото та відео
28.04.2024 20:59

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.
Поділитися

Не так давно Злата Огневич вперше дала інтерв’ю, в якому розповіла про своє ставлення до питання дітей та поповнення в сім’ї. Зокрема, зірка зізналася, що дійсно розглядає можливість усиновлення дитини, але все ж таки сподівається, що зможе народити. При цьому, зірка досі не розкриває, що відбувається в її особистому житті.

Цілком імовірно, що таким чином співачка натякнула, що її теперішні стосунки дійсно можуть перерости в дещо серйозне і врешті-решт вона зможе створити власну сім’ю, про яку мріє.

Злата Огнєвіч заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Злата Огнєвіч заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Тим часом на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася вельми цікаве відео, на якому вона увійшла в кадр у костюмі-трійці. Однак, майже з кожного ракурсу було помітно, що у співачки з’явився маленький круглий животик, який імовірно може свідчити про цікаве положення.

Або ж артистка просто могла щільно поїсти, адже подібні костюми — річ примхлива і може видати усі секрети жінки, включаючи її нещодавній обід.

Злата Огнєвіч заінтригувала мережу імовірною вагітністю. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що не так давно Злата вперше прокоментувала свої стосунки з Андрієм Задворним. Артистка заявила, що не вважає бізнесмена поганою людиною, хоча між ними був гучний конфлікт. За її словами, він хоча і прийшов на шоу заради піару, але бачив, що він їй подобається і не зміг вчасно прийняти рішення, що призвело до розбитих сердець.

Тим не менш, вони досі не спілкуються і так і не знайшли шлях до примирення. Хоча абсолютно з усіма іншими чоловіками Злата в прекрасних стосунках, навіть з Дмитром Шевченком, який так само дружить із Андрієм.

За ці 3 роки Андрій навіть встиг побувати в романі з молодою дівчиною, однак що зараз відбувається в його особистому житті невідомо.