Рубрики: Плітки
11.10.2024 20:59

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком: “Ми разом”

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про чутки на рахунок свого роману з іншим відомим виконавцем. Чоловік Арсен Мірзоян ситуацію не коментує.
Поділитися

Не можна сказати, що історія кохання Тоні Матвієнко та Арсен Мірзояна розпочалася з чистого аркушу, адже на момент їхнього знайомства виконавець був одруженим та виховував у цьому шлюбі двох дітей.

Деякий час пара приховувала свої стосунки. Арсен Мірзоян зізнався, що боявся скоїти помилку, а також йому було важливо не понести великі репутаційні втрати. Врешті-решт, ця історія могла обернутися справжнім скандалом. Втім, публіка вже давно здогадалася, що між ними кохання, і коли стало про це відомо, ніхто особливо не здивувався, — іскри між ними летіли завжди.

Тоня Матвієнко прокоментувала чутки про її зраду Мірзояну

Тоня Матвієнко прокоментувала чутки про її зраду Мірзояну

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко разом вже дуже давно. Зараз вони виховують дочку Ніну і зрідка розповідають в інтерв’ю про те, як справляються з кризами у стосунках.

Обидва активно займаються гастрольної діяльністю, записують нові пісні та продовжують дихати творчістю. Зокрема, Тоня Матвієнко декілька років тому записала дуетну пісню з паном Романом Скорпіоном. Так як композиція містить романтичну складову в мережі поповзли чутки про їхній роман. Тоня вже реагувала на дані плітки, але судячи з усього, далеко не всі повірили у те, що Матвієнко дійсно не має почуттів до свого партнера.

В ефірі “Сніданку на 1+1” Матвієнко категорично спростувала домисли шанувальників.

“Це був концерт, де ми разом співали. Я просто була з Ніною, і ми приїхали на концерт в одній машині”, – сказала співачка.

Тоня також зазначила, що співпраця з Романом Скорпіоном вийшла дуже вдалою.

“Мені здається, я всіх обіймаю, коли зустрічаю”, – додала знаменитість.

Арсен Мірзоян жодного разу публічно не відреагував на новину про можливу невірність своєї дружини. Сама ж Тоня якось отримала вельми провокаційне питання стосовно свого чоловіка. Слава Дьомін поцікавився у зірки, чи знає Тоня, що у її чоловіка репутація людини, яка полюбляє красивих жінок. Матвієнко заявила, що ніколи подібного не чула.