|
29.04.2024 09:58

“Зі свекрухою пощастило”: молода дружина Остапчука Полтавська показала, як проводить час з батьками коханого

Український телеведучий Володимир Остапчук та його молода дружина Катерина Полтавська перебувають в стосунках вже протягом півтора року. За цей час шоумен вже встиг познайомити кохану з батьками.

23-річна Катерина Полтавська активно веде особистий фотоблог у Instagram, що вже налічує понад 50 тисяч підписників. Тож дівчина щодня публікує у соцмережах усі актуальні новини, що стосуються особистого життя. Ще рік тому Полтавська розповідала шанувальникам, як відбулось її знайомство з батьками Остапчука.

Дружина Остапчука Катерина Полтавська показала, як проводить час зі свекрами

Весною 2023 року зіркова пара поділилась, що до них у столицю приїхали батьки Володимира з Умані. У своєму Instagram Остапчук опублікував світлину з найріднішими, на тлі свого приватного будинку під Києвом. А ось Полтавська розповіла, як частувала маму і тата коханого. У фотоблозі дівчина зазначила, що неабияк нервувала перед зустріччю, проте старанно прибрала у квартирі та приготувала борщ. Катерина жартома зазначила, що до іспитів готувалась не так ретельно.

Наразі Володимир та Катерина час від часу приїздять до Умані разом, аби навідати батьків ведучого. Нещодавно про чергову поїздку стало відомо із соцмереж зіркового подружжя. Як виявилось, ініціаторкою стала Полтавська:

“Запропонувала сьогодні поїхати в Умань до його батьків. Замовила мамі печінковий торт і пюре. Приготувати собі печінковий торт: ні, проїхати 200 км, щоб не готувати самій: так”, – написала блогерка у Insta-stories.

Дружина Остапчука Катерина Полтавська показала, як проводить час зі свекрами

Згодом Полтавська опублікувала світлину з рідної оселі Остапчуків. На знімку можна побачити вечерю родини. Після цього 23-річна дружина шоумена повідомила, що вони вирішили залишитись у батьків на ніч. Катерина продемонструвала підписникам, які речі отримала від свекрухи.

“Вирішили залишитись тут ночувати. Інна Володимирівна виділила кофту. Шкарпетки видали. Взагалі мені зі свекрухою пощастило”, – залишила Катерина Полтавська опис до світлин.

Дружина Остапчука Катерина Полтавська показала, як проводить час зі свекрами