“Бачить Бог, я хотіла тихо”: екс-дружина Остапчука Горняк хоче відсудити дім у зірки, в який він привів іншу

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк повідомила про те, що звертається до адвокатів та буде судитися за їхній спільний будинок.

Як відомо, нещодавно Володимир Остапчук та Катя Полтавська почали публікувати контент з маєтку, який колись телеведучий будував разом з другою дружиною.

Христина Горняк буде ділити будинок з Володимиром Остапчуком через суд

Володимир Остапчук та Христина Горняк
Христина Горняк буде ділити будинок з Володимиром Остапчуком через суд

Раніше Христина неодноразово натякала на те, що слідкує за тим, що відбувається в будинку і розраховує на розподіл майна. Втім, нещодавно стало відомо, що Христина вже готова звертатися до сімейних адвокатів.

Христина Горняк буде ділити будинок з Володимиром Остапчуком через суд

Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Христина Горняк буде ділити будинок з Володимиром Остапчуком через суд. Скріншоти особистої сторінки нотаріуса

“Бачить Бог, я хотіла тихо, по-мировому, і навіть готова була відійти від рівності часток, хоча усі крутили мені у скроні, що ні, так не має бути….”, – зізналася Христина та додала, що не хоче бути тою, хто готовий поступитися всім. – “Але я не хочу, щоб мене дурили, брехали, і крали. Тому курс на Золоче Прованс. Короче кажучи, я пропоную мирове рішення, бо суд – це бруд і негатив…”, — повідомила у своїй публікації героїня нашої статті.

Окрім того Христина нагадала, що Володимир не пам’ятає, де яка плитка повинна стояти, а також інші деталі, пов’язані з ремонтом саме тому, що усіма цими справами займалася саме вона. Тому немає нічого дивного, що Остапчук не може розібратися.

Жартома нотаріус говорить про те, що не хоче, аби без неї неправильно оформили її кімнату, все ще підкреслюючи, що обидва мають права на нерухомість.

На додаток Христина заявила, що дівчатка мають бути обережними, і не дивлячись на довіру до партнера, все ж таки складати шлюбний договір, і не бути такою як вона.

Нагадуємо, раніше Христина неодноразово говорила про те, що повністю впевнено у Володимирі, а також запевняла, що не буде виливати бруд на колишнього, як це робила Олена Войченко (перша дружина Володимира).

Схожі статті