|
02.05.2024 10:38

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Відомий український кухар та блогер Влад Міцкевич не вперше дивує публіки відвертими заявами. Нещодавно, він вразив мережу зізнанням про роман з Поляковою та навіть надав докази. А цього разу розповів, що намагався купити перемогу на “МастерШеф”. Інформацією про підкуп, чоловік поділився у великому інтерв’ю з BespaLOVmedia.

За словами блогера, задля перемоги, він був ладний на все. Тому без сорому звертався до різних людей, які працюють на каналі, щоб домовитися за гроші. Проте, отримував одні відмови. Працівники не погоджувалися на угоду та берегли свою репутацію.

“Я намагався. Зразу категоричні “ні” йдуть. Максимально”, – зізнався Міцик.

Влад Міцкевич зізнався, чи можна купити перемогу на МастерШеф

Чоловік зазначив, що пропонував хабаря не одній людині та заходив з різних сторін, проте бажаного не отримав. Він впевнений, що жодна перемога на проєкті не дісталася учаснику за гроші.

“Ніхто ніколи там не купляв перемогу. Це не можливо”, – впевнений кулінар.

Влад Міцкевич зізнався, чи можна купити перемогу на МастерШеф

Проте, за словами Влада, здобуває перемогу “правильна” людина, та яка вміє готувати, гарно поводиться та вміє знайти спільну мову з усіма. Фактично, на шоу є певний сценарій, у якому прописані ролі для кожного учасника.

“Я всім раджу, щоб виграти треба бути примірним, слідкувати за мєтлой і плюс мінус вміти готувати”, – заявив кулінар.

Влад Міцкевич зізнався, чи можна купити перемогу на МастерШеф

Нагадаємо, Влад Міцкевий повертався на проєкт двічі. Спочатку він був учасником аматорського сезону, потім його покликали на сезон професіоналів. Останнім шансом для Міцика стала “Битва сезонів”, де він дійшов до суперфіналу, проте поступився перемогою молодшому шефу Олександру Цвігуну.