57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Відома українська акторка Ольга Сумська не приховує свого особистого та творчого життя. Зірка активно ділиться всіма подіями, що її оточують з шанувальниками. Крім того, це разюче відрізняється від поведінки її старшої сестри Наталі. Вона не така “публічно відкрита”, як родичка та критикує поведінку Олі.

Цього разу акторка шокувала новими кадрами у своєму Instagram. Жінка виклала коротке відео, яке відзняла у ліжку. Але відпочивала Оля не сама, а у компанії двох імпозантних чоловіків, її колег – Віталієм Іванченко та Назаром Задніпровським. Щобільше, артистка не посоромилася згадати про офіційного чоловіка та передала його вітання, а Іванченко сором’язливо попросив пробачення у Борисюка.

“Привітик тобі, Віталька Борисюк”, – артистка передає вітання офіційному чоловіку.

Ольга Сумська показала кадр з чоловіками та звернулася до Борисюка
Ольга Сумська показала кадр з чоловіками та звернулася до Борисюка

Звісно, ні про яку зраду мова йти не може. Актори знімали новий проєкт, а Сумська просто поділилася творчим процесом. На відео вся команда жартує та регоче з того, що відбувається. Дуже приємно спостерігати за захопливим процесом створення нових проєктів та шоу, тим паче коли зірки самі кайфують від своєї роботи.

“Як з Олею Сумською, так ти знімаєш носки, а як зі мною у тому проєкті, так ти в носка”, – жартує колега Сумської.

Пізніше, Оля показала, що разом з колегами вирушає на гастролі в Прагу. В кард попав і Борисюк, який поспішив задобрити кохану морозивом. Напевно, він знає правильний підхід до обраниці, щоб вона не шукала уваги та підтримки у ліжку з іншими. Ось, що означає шлюб тривалістю понад 25 років.

Ольга Сумська показала кадр з чоловіками та звернулася до Борисюка
Ольга Сумська показала кадр з чоловіками та звернулася до Борисюка

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.