|
01.05.2024 10:42

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Відомий український музикант та виконавець Олег Скрипка відверто висловлює свої думки. Не завжди вони подобаються публіці, проте й він не 13 зарплата, щоб подобатися всім. Цього разу, чоловік висловися щодо подружніх відносин, а саме зрад у шлюбі. Своїми роздумами він поділився з “Єдиним телемарафоном“.

За словами зірки, якщо людина справді кохає, то буде зберігати вірність партнерові. А ось, якщо любові немає, то й на чесність та порядність розраховувати немає сенсу. В будь-якому випадку, обтирати свій шлях людина мусить самостійно. Це її життя та відповідальність. Тому, на думку Скрипки, засуджувати, або вказувати іншому ніхто не має права.

“Це її персональна справа. Ні батюшка, ні журналіст не повинні розповідати, як їй це робити, це її справа. Тим більше сучасна сім’я, наскільки я читав, тільки з 16 століття моногамно живе”, – розповів артист.

Олег Скрипка висловився щодо невірності у шлюбі

Проте, чоловік впевнений, що вірність неможлива без кохання. Тільки не любляча людина може зрадити свою половинку, з коханням збудоване життя та наставити їй роги. А людина, яка жиро кохає, навіть не подумає про зраду.

“Якщо він не кохає, то ходить наліво. Я кохаю”, – повідомив Олег.

Олег Скрипка висловився щодо невірності у шлюбі

Крім того, на думку Скрипки моногамні відносини були нав’язані радянською владою. Саме вони прагнули максимально керувати долею людини, тож втручалися у всі аспекти її життя. Наразі, у світі змінився вектор та популярність набирають полігамні стосунки. Навіть деякі зірки, наприклад Женя Клопотенко та Леся Нікітюк, відверто розповідають про свій вибір вільних стосунків.