|
29.04.2024 16:20

Оля Полякова залишила свого 62-річного чоловіка і поїхала з іншим до Лондона: “Я жінка з родзинками”

Замінити українська співачка Оля Полякова останнім часом вельми часто навідуються до Великобританії, і цьому є просте та логічне пояснення — вона відвідує свою дочку Алісу. Але звичайно, деякі можливості можна просто використати, коли випадає подібна нагода.

Оля Полякова розповіла, чому знову покидає Україну і куди направляється

Оля Полякова розповіла, чому знову покидає Україну і куди направляється

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій розповіла про те, що запланувала невеличку подорож до Великобританії, і у зв’язку з тим, що в цій країні у неї справи, вона також збирається відвідати спадкоємицю Алісу, яка вже давно не бачилася з батьками.

Варто відзначити, що співачка неодноразово говорила про те, як її молодша дитина не хоче перебувати за кордоном, і мріє повернутися додому. Однак Оля Полякова боїться цього робити, і поки що просто обіцяє дитині, що вона все ж таки зможе приїхати і знову жити в Україні.

Оля Полякова розповіла, чому знову покидає Україну і куди направляється. Скріншот особистої сторінки зірки

Також Оля показала, з ким збирається поїхати, і даним чоловіком виявився не її благовірний Вадим, а співробітник Артем, який останнім часом дуже часто з’являється у її блозі.

Так, я жінка з родзинкою, — заявила Оля Полякова у своєму відео.

Нагадуємо, що днями Оля Полякова потрапила у гучний скандал, який був ініційований кулінаром Владом Міцкевичем. Вночі чоловік опублікував лінійку фотографій, на який цілувався з артисткою. У дописі він заявив, що нібито зустрічався зі співачкою, і вони навіть протягом року жили разом.

Вже наступного дня усі матеріали були видалені. Натомість Оля Полякова заявила, що ніякого роману між ними не було, і вони просто друзі. Її чоловік Вадим при цьому виглядав доволі спокійним розслабленим, і навіть з’явився у кадрі поруч з артисткою того ж дня.