“Бідна родичка”. Як виглядала суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська, коли була учасницею – більше 10 років тому

Суддя "МастерШеф" Оля Мартиновська пригадала свою участь в шоу більше 10 років назад: як виглядала зірка та як дійшла до того, що опинилась в складі журі?

Ольга Мартиновська, народилася у Миколаєві, де отримала вищу освіту в аграрному університеті, навчаючись на економічній спеціальності. Однак її шлях не обмежувався межами рідного міста. Вона отримала запрошення з Франції і прожила там три роки, вивчивши мову та вступивши до французького інституту на філологічний факультет. Все це було кроком до її мрії – вступу до кулінарного навчального закладу.

До участі у третьому сезоні кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга працювала на різних посадах: від флориста до менеджера у банку, від офіціанта на урочистих подіях у Франції. Ці різноманітні досвіди допомогли їй розвинути в собі навички, які стали ключем до успіху в кулінарному світі.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу "МастерШеф"
Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

Після перемоги в “МастерШеф” Ользі вдалося здійснити свою довгоочікувану мрію – навчатися в кулінарній школі Le Cordon Bleu у Франції, відомому своїм вишуканим навчальним програмам та високим стандартом. І ще більше, Ольга здобула почесне місце, підкресливши свої надзвичайні здібності та пристрасть до кулінарного мистецтва.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу "МастерШеф"
Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

У 2015 році Оля виступила в ролі фуд-продюсера п’ятого сезону популярного кулінарного шоу “Мастер Шеф” на каналі СТБ. Її талант і професіоналізм вражали, і вже через рік їй запропонували нову роль – стати суддею у програмі “Мастер Шеф Діти”.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу "МастерШеф"
Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

Це було величезним викликом для неї, оскільки разом із знімальними зйомками, їй доводилося одночасно турбуватися про свою чотиримісячну доньку Мартиновську. У цей період соціальні мережі наповнилися миленькими фотографіями та відео її доньки Віри, яку тішив колектив шоу, допомагаючи Олі у материнських обов’язках.

Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу "МастерШеф"
Ольга Мартиновська згадала свою участь у шоу “МастерШеф”

У 2017 році Ольга здивувала світ своїм новим досягненням – вона стала однією зі співвласниць ресторану “Les Foodies” в Парижі. Це було визнанням її таланту і кулінарних здібностей. Також у цьому ж році її ім’я увійшло до переліку “MOF 2017 – найкращі кухарі Франції” в номінації кращого шеф-кухаря серед іноземок.

У 2020 році Ольга повернулася на українські телеекрани, взявши участь у другому сезоні програми “Мастер Шеф. Професіонали”. Її повернення було з нетерпінням очікуване фанатами шоу, і вона знову довела свою високу кваліфікацію і експертні знання у світі кулінарії.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.