|
29.04.2024 17:36

Знову взялася за старе: стало відомо, чим займається Брежнєва після розлучення з Мезадзе – “Обожнюю це”

Про розлучення співачки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе вперше заговорили ще 2022 році, після того, як з’явилися чутки про, нібито, різні погляди подружжя на війну в Україні. Співачка відразу публічно засудила дії правлячої влади, перервала свою концертну діяльність і виїхала з Росії, продюсер же не став робити гучних заяв, а просто зник з медіапростору.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе

У 2023 році Віра Брежнєва офіційно заявила про розлучення. Щоправда, про причину розставання з чоловіком говорити не стала. Після цього артистка змінила сценічний псевдонім і з головою поринула в роботу.

Сьогодні Брежнєва виступає з концертами у Європі, а також бере участь у благодійних проектах. Не забуває співачка і про власний бізнес та намагається ще більше розкрутити свій власний бренд косметики, яку почала випускати ще задовго до війни.

Віра Брежнєва випускає косметику

А днями Віра повернулася до ще одного свого виду діяльності та знялася у черговій атмосферній фотосесії, де постала у всій красі. Так, у мікроблозі артистки з’явилося відео, яке було зроблено під час підготовки та самого процесу зйомок.

“Обожнюю це”, – коротко поділилася емоціями Віра.

Під знімками, на яких артистка позувала в одязі та топлесі, тут же з’явилися коментарі. Багато хто захоплювався кадрами фотозйомки, а також неймовірною зовнішністю 42-річної співачки. За словами користувачів Мережі, Віра абсолютно не змінилася і єдина зі співачок, яка досі не вдавалася до послуг пластичного хірурга.

“Єдина співачка, яка зберегла свою природну красу та підтримує ідеал, що можна бути сексуальною та красивою без хірургічних втручань”.

Брежнєва після розлучення з Меладзе вразила зовнішнім виглядом

Зазначимо, що з коментарем погодилося 52 особи. А що ви скажете з цього приводу?