Віра Брежнєва не змогла приховати свій давній секрет: колега зірки розповіла про неї непривабливу правду

Не так давно стало відомо, що у колишнього чоловіка співачки Михайла Кіпермана виникли серйозні проблеми із законом. Тепер колега Віри вирішила підлити олії у вогонь.

Після того, як Віра Брежнєва прийняла рішення назавжди покинути російську федерацію та підтримати свою батьківщину, колишні знайомі та колеги зірки з Москви одразу ж показали свою справжню натуру. Неодноразово Віра критикувалася ними, до того ж публічно. А деякі представники шоубізу просували наративи про необхідність відібрати у таких знаменитої все майно.

Вікторія Боня розкрила секрет Віри Брежнєвої

Брежнєва показала, як приїхала до Києва
Вікторія Боня розкрила секрет Віри Брежнєвої

Мало того, не так давно стало відомо, що нібито Костянтин Меладзе відібрав у Віри Брежнєвої право на виконання її пісень, і навіть псевдонім. Втім, дана версія взагалі ніяк не підтверджена, як і слова Вікторії Боні, які інформаційний простір побачив днями. За думкою світської левиці, співачка нібито заробляла гроші не тільки співом та особистим брендом.

Вона переказала пресі свій давній діалог з другом на цей рахунок, проте не навела жодного доказу, який хоч якось би підтвердив її слова. І тим самим поставила під сумнів свою обʼєктивність. Тим паче, що Боня вже давно заробила собі репутацію пліткарки.

“Я розвію її образ. Друг, молодий і багатий хлопець, сказав: “Я завжди мріяв побути з Вірою Брежнєвою!”. І моя дуже близька людина відповіла: “Слухай, а Віра працює, але тільки вона за бажанням. Коштує сто тисяч доларів”. Це було в 2011 році. Віра хоче в подарунок годинник. Тобто пропонувалося подарувати спочатку годинник, який коштує по сімдесят тисяч доларів”, – заявила російська зірка публічно.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман
Вікторія Боня розкрила секрет Віри Брежнєвої

Нагадуємо, що не так давно Костянтин Меладзе також потрапив у гучний скандал у зв’язку зі звинуваченнями, які висунула Ані Лорак. За її словами, продюсер пропонував їй в обмін на кар’єру стосунки. Вона нібито відмовилася. При цьому пізніше почали з’являтися новини від інших співачок, які також скаржилися на поведінку Костянтина Шотайовича.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.