|
29.04.2024 18:27

Які ми були молоді: дружина Павліка показала фотографії, на яких її не впізнати – дуже кардинальні зміни

Історія кохання співака Віктора Павліка зі своєю четвертою дружиною – колишньою фанаткою, а після його концертним директором Катериною Репяховою, яка молодша на 28 років, почалася задовго до того, як про це дізналися всі. Кілька років пара приховувала свої стосунки і зізналася у романі лише після того, як у Мережі з’явилася інформація, що на гастролях вони заселяються в один готельний номер. Тоді пара вперше дала коментар. Це була перша публічна поява Репяхової та Павлика.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік на одному з перших спільних інтерв’ю

Після цього в мікроблозі Катерини почали активно з’являтися їхні спільні фото, однією з яких дівчина поділилася напередодні. Так, у своїх “сторизах” Instagram дружина Павліка оприлюднила дві фотографії – першу, де вони позували разом на тлі красивого пейзажу, друга – під час весільної фотосесії після офіційного розпису 2020 року.

Дружина Віктора Павліка показала, які вони були молоді

“Які ми були молоді”, – підписала кадри Катерина.

На знімках Віктор Павлик майже такий, як зараз, а ось Катерина зовсім змінилася. Після пластичної операції у 2023 році, де Репяхової змінили форму носа та підборіддя, обличчя дівчини кардинально змінилося. У коментарях під деякими фотографіями шанувальники навіть пишуть, що Катя стала схожою на Тіну Кароль.

Катя Репяхова до та після пластики

Про те, як змінилася обличчя молодої дружини Віктора Павлика, можна побачити на колажі, який з’явився через рік після пластики. Нагадаємо, що Катерина Репяхова неодноразово заявляла, що мріє переробити свій ніс, який, за словами дівчини, дістався їй від бабусі. Свою мрію Катя здійснила у 2023 році і після чого стала “абсолютно щасливою”.

Катерина Репяхова після ринопластики

Також відомо, що пластику Катя робила у своїй сім’ї не одна. Її старша сестра, яка зараз живе в Ізраїлі, так само лягала під ніж хірурга.