|
30.04.2024 16:20

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна завжди намагалася справити враження успішної жінки, яка може похвалитися не лише карколомною кар’єрою, а й досягненнями на особистому фронті. Щоправда, останнім часом “репутація” зірки трохи “похитнулася”.

Що приховує Маша Єфросиніна

Так, скандальний Блогер Богдан Беспалов, який викрив не одну таємницю знаменитостей, розкрив деякі подробиці з особистого життя Єфросініної, яке вона ретельно приховує. Як стверджує власник ТГ-каналу пліток, шлюб телезірки “тріщить по швах” і Маша перебуває “на межі розлучення” зі своїм чоловіком – Тимуром Хромаєвим, який бореться з російськими окупантами у складі ЗСУ.

Посилаючись на власні джерела з близького оточення зіркової пари, блогер розповів, що чоловік Маші Єфросініної скаржився, що дуже втомився від постійний істерик дружини, яка сидить на заспокійливих, що його все дістало і чоловік не в змозі “вивезти” серйозну кризу у відносинах.

Богдан Беспалов

Нагадаємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що дуже стурбована і змінами у відносинах із чоловіком, який останнім часом став дуже закритим.

На своєму YouTube-каналі Беспалов також пов’язує розлад між подружжям із політичними амбіціями Хромаєва. Нібито, дружина завдає їй серйозної “репутаційної шкоди” своїм “своїм вічним ниттям”.

“Все починає сипатися, як картковий будиночок”, – каже Беспалов.

Блогер упевнений, що невдовзі Марія та Тимур розійдуться, адже на карті майбутнє, кар’єра, амбіції та великі гроші кожного з членів зіркової родини, якою вони дуже дорожать.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Беспалов стверджує: “Розійдуться по-тихому і тягнути інтригу”.

На завершення програми блогер розкрив ще одну неприємну деталь. Нібито, у чоловіка Єфросинону Тимура Хромаєва з’явилася “нова симпатія”.

“Зациклено зовсім не на дружині”, – стверджує блогер, посилаючись на чутки навколо пари.

Зазначимо, що сама Єфросиніна поки що не відреагувала на скандальне “викриття” і продовжує мовчати.