|
30.04.2024 17:54

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Продюсер Олена Мозгова має трьох доньок. Зоя та Євгенія вже зовсім дорослі дівчата і давно живуть своїм життям, а молодша Соломія знаходиться поруч. 8-річна дівчинка часто з’являється на соціальних сторінках мами – то вони разом гуляють, то мандрують Україною.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

А напередодні Олена зізналася, що Соля дуже добре малює і навіть влаштувала імпровізовану виставку її робіт на сторінках свого Facebook. Ось кілька малюнків 8-річної доньки Мозгової.

Молодша дочка Олени Мозгової від Девіда Аксельрода вразила художніми талантами

У коментарях багато хто писав, що дівчинка безперечно має “художній талант” і пророкувала їй кар’єру дизайнера. Насправді Соля вже ним стала. Так, у своєму мікроблозі Олена Мозгова повідомила, що всі, хто відправить донат на збір всього необхідного для українських військових, отримає в дар футболку із принтом малюнка Соломії. Як один із варіантів – букет мімози.

Олена Мозгова похвалилася футболкою з малюнком своєї молодшої дочки

У Мережі вже з’явилося кілька фотографій, на яких різні жінки позують у кадрі стильної обновки. Така сама футболка є у Мозгової.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки

А напередодні у футболці від Соломії засвітилася співачка Ірина Білик. Про це Олена Мозгова розповіла на сторінках своїх соціальних мереж.

“Наша красуня Ірина Білик у футболочці від Соломії”, – похвалилася продюсер Мозгова.

Нагадаємо, що Соломія народилася у третьому шлюбі Олени Мозгової з молодшим на 9 років співаком Володимиром Ткаченком, який виступає багато років під звучним псевдонімом Девід Аксельрод. Раніше в мікроблозі Мозгової часто можна було зустріти їхні спільні фото, проте останнім часом Девід зник. З чим пов’язана відсутність чоловіка в соцмережах Олени, поки що залишається загадкою.