“Патріотичне сонечко”: Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки Соломії у синьо-жовті кольори (ФОТО)

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова сколихнула мережу, показавши свою маленьку дочку Соломію. Дівчинка пофарбувала волосся у патріотичні кольори.

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова є багатодітною матір’ю. У жінки є дорослі дочки Женя та Зоя, а також маленька принцеса від чоловіка Девіда Аксельрода. Саме кртхітка Соломія привнесла у життя зірки нові фарби.

Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки

Олена Мозгова
Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки

Так, свого часу Олена Мозгова зізнавалася, що не зацікавлена у шлюбі, не бачить в ньому жодного сенсу і рушила до РАЦСу Лише після того, як дізналася про свою вагітність. Батьки вирішили, що це важливо формально заключити шлюб заради майбутньої дитини.

А незабаром з’явилася на світ Соломія, яка стала новим променем світла у житті знаменитостей. Дівчинка також допомогла Олені Мозговій пройти через неймовірно важкий діагноз. Так, 3 роки тому продюсерка важко захворіла і довго не могла зрозуміти, чим саме. Біль була настільки серйозна, що її госпіталізували два рази. Це продовжувалося декілька місяців, аж поки лікарі не взяли аналіз на хворобу Лайма і з’ясувалося, що саме бореліоз був причиною страждань Олени.

Олена Мозгова пофарбувала волосся 8-річної доньки

Через рік Мозгова вперше згадала про це випробування і тоді ж заявила, що насправді хотіла піти з життя. В голові вже проскакували думки про те, як це зробити, але лише один погляд на Соломію повернув Олену до бажання жити.

Зараз дівчинка регулярно з’являється у публікаціях продюсерки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, нещодавно Мозгова показала спадкоємицю у доволі патріотичному образі. Прядки її волосся були пофарбовані у блакитний та жовтий кольори з двох сторін.

Також зачіску прикрасили тонкі стрічки також у кольорах українського державного стягу. Цілком імовірно, що фарба надовго не затримається на шевелюрі спадкоємиці Олени Мозгової, адже вони могли використовувати як змиваючу фарбу, так і взагалі спеціальну крейду.

До речі, зараз Соломії вже 8 років і вона вже дуже схожа на свою матір. Красуня продовжує рости, але вроду, яку вона успадкувала видно неозброєним оком.

Схожі статті

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.