|
30.04.2024 19:59

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Як відомо, Христина Решетнік народила аж трьох хлопчиків у доволі короткий проміжок часу. У дітлахів невелика різниця у віці, що дає певні плюси: вони прекрасно проводять час разом, в них є багато взаєморозуміння, майже однакові інтереси, а також сфери, де вони навчаються та набираються досвіду, що легше для самої Христини.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про труднощі материнства

Дружина Григорія Решетніка розповіла про труднощі материнства

Зіркова мама, зокрема, зробила зі свого материнства крутий контент, який регулярно з’являються на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і безумовно приносить їй регулярний прибуток. Так само дівчина розповідає про зіркове життя, діяльність її чоловіка, ділиться секретами та порадами.

Зазвичай, від неї не почути жодного натяку на скарги на рахунок завантаженого графіку, адже саме цього їй навряд вдалося уникнути. Христині доводиться поєднувати роль багатодітної мами, блогерки, агента свого чоловіка, дружини, ще й ретельно дивитися за собою: у кожному кадрі Христина з’являється прибраною та з макіяжем.

І лише нещодавно блогерка все ж таки поскаржилася на те, що хлопці трохи поїли її нерви.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про труднощі материнства

Так, Христина зізналася, що не дивлячись на те, що хлопці судячи з усього ви радували, ці вихідні вона запам’ятаю надовго, адже отримала неймовірні емоції.

Також блогерка показала, як Дмитро та Сашко налагоджували комунікацію серед суспільства і отримували зворотній зв’язок від людей, що проходили повз. Це потішило матір, яка спостерігала за тим, як її хлопці прекрасно справляються з поставленою задачею перед собою.

Нагадуємо, що після 24 лютого Григорій та Христина не виїжджали з України евакуювалася разом з дітьми до Івано-Франківська. Вже через півроку вони повернулися до України.