“З моїм крашем”: Христина Решетнік показала того, до якого проявляє неабияку любов. І це не чоловік Григорій

Блогерка Христина Решетнік розповіла про молодшого сина Олександра. Знаменитість зазначила, що обожнює з ним ходити за продуктами, оскільки хлопчик їй активно допомагає.

Дружина знаменитого українського ведучого Григорія Решетніка Христина не приховує свого задоволення бути мамою трьох синів. Зіркове подружжя намагається гідно виховувати спадкоємців, аби в них була любов та все необхідне для комфортного життя й дитинства.

До слова, блогерка відверто поділилася з шанувальниками в соціальній мережі Instagram, що любить ходити за продуктами з молодшим сином Сашком. Він активно допомагає їй знайти все необхідне, нести, якщо треба та зважити.

“А потім ми поїхали у справах з моїм крашем. Так люблю з Сашунею ходити за продуктами. Він допомагає мені все знайти, нести, якщо потрібно, зважити”, – розповіла Христина.

Христина Решетнік показала того, до якого проявляє неабияку любов

Варто зазначити, що пара не приховує свого великого бажання народити донечку. Крім того, і сини просили їх, аби вони подарували їм маленьку сестричку. Григорій розповів, що хотілося б стати батьками вчетверте після перемоги, але не виключає того, що це може відбутися раніше.

Нагадуємо, Христина та Григорій є батьками трьох синів – Івана, Дмитра та Олександра. Подружжя перебуває в офіційному шлюбі вже 13 років, тож шанувальники хотіли дізнатися, чи думали вони колись про розлучення. За словами Христини, з чоловіком можуть посваритися, помиритися та навіть був період кризи у стосунках. Втім, до розлучення не доходило ніколи.

Христина Решетнік з чоловіком Григорієм та синами

Також дружина телеведучого розповіла, що насправді не ревнує чоловіка, оскільки їй не дають приводів. Навіть, коли коханий знаходився в іншому кінці планети з учасницями романтичного проєкту “Холостяк”, вона була впевнена, що він тільки її чоловік.

Схожі статті

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.