|
30.04.2024 22:01

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Український співак Олексій Завгородній, що більш відомий за своїм сценічним ім’ям Позитив, вже протягом 2 років перебуває в стосунках. Раніше артист зізнавався, що його обраниця також працює у сфері шоубізнесу, тож шанувальники почали ширити мережею теорії про стосунки Завгороднього з танцівницею Юлією Сахневич. Варто зазначити, що зірки разом виходили на паркет для культового проєкту “Танці з зірками”.

У нещодавньому інтерв’ю Позитив зізнався, що планував розсекретити свою кохану 14 лютого у День закоханих, проте передумав у останній момент. За словами виконавця, його дівчина вже давно хотіла розвіяти інтригу довкола їхніх стосунків.

Днями Олексія Завгороднього та Юлію Сахневич помітили разом на концерті Артема Пивоварова у київському “Палаці спорту”. Журналісти проєкту “Ближче до зірок” зазнімкували пару біля буфету з напоями.

Розкрив правду через 2 роки: співак Позитив показав свою обраницю

Після цієї події Позитив все ж вирішив розставити всі крапки над “і” та опублікував романтичне відео зі своєю дівчиною. Теорія фанів справдилась, обраницею артиста, дійсно, виявилась танцівниця Юлія Сахневич. На кадрах зіркова пара розважається під новий трек Позитива “А може хочеш?”.

Варто зазначити, що нещодавно Завгородній водив шанувальників за носа та робив натяки на роман зі співачкою Мішель Андраде, проте виявилось, що це були лиш публічні жарти. Під новим відео із Сахневич зіркові колеги вирішили залишити свої коментарі:

“А як же Мішель?”, – поцікавилась співачка Надія Дорофєєва.

“А як же Мішель?)”, – написала ексдружина Потапа Ірина Горова.

“А як же я?”, – поцікавилась модель Даша Астаф’єва.

“А як же я?”, – пожартував шоумен Анатолій Анатоліч.