|
01.05.2024 13:43

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

У шлюбі з кінооператором Ігорем Мамаєм у Наталії Сумської народилася прекрасна дочка, яка отримала ім’я Дарина. Дівчинка успадкувала красу своєї матері, так само її чарівність і харизму, але за словами Наталі В’ячеславівни, характер в неї повністю батьківський.

Наталія Сумська розповіла про складнощі її дочки з роботою та грошима

Наталія Сумська розповіла про складнощі її дочки з роботою та грошима

Так, декілька років тому артистка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше зізналася, що виявляється дуже переживає за свою спадкоємицю.

Дарина втратила свого чоловіка і разом з маленькою дочкою переїхала до Наталі Сумської та Анатолія Хостікоєва. Звичайно, зіркова мама одразу ж взялася допомогти дочці, за яку неабияк переживає, але проблема виявилася набагато більшого характеру: Дарина не змогла знайти собі роботу і продовжувала сидіти вдома.

Наталія В’ячеславівна утримує свою дочку та онучку, і хоча сім’я має прекрасну фінансове становище, зв’язки в театрі, зірковість, Дарина не може влаштуватися.

Задумкою Сумської, це провина самої дівчини, так як вона нібито не шукає роботу, а чекає, коли їй запропонують. Мовляв, у цьому вона пішла повністю в свого батька, який також не був амбіційним, а очікував, склавши руки.

Примітно, що Дарина Мамай ніколи не спілкувалася з пресою і не давали жодних коментарів ні на цей рахунок, ні щодо того, як склалося її життя. А от її рідний брат В’ячеслав Хостікоєв значно преуспів у своїй карʼєрі.

Молода людина активно знімається в кіно, грає в театрі, і навіть являється актором дубляжу. Чоловік живе окремо від батьків, має дівчину, але також не особливо розповсюджується на рахунок особистого життя, беручи приклад зі своєї матері.

Однак, останнім часом він став набагато активнішим на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Актор публікує різноманітні фотографії та розповідає про маленькі зміни у його житті.