“Бачила тугу в його очах”: Ольга Сумська публічно розповіла, чому Віталій Білоножко раптово пішов з життя

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше прокоментувала смерть Народного артиста України Віталія Білоножка. Детальніше в матеріалі.

9 січня стало відомо, що українська естрада прожила чергову величезну втрату. Не встигла аудиторія оговтатися після смерті душі української пісні Ніни Митрофанівни Матвієнко, як надійшло повідомлення про відхід Віталія Білоножка. Першим на смерть артиста відреагував його близький друг Павло Зібров, який важко переживає поточні події.

Павло Зібров повідомив про смерть Народного артиста Віталія Білоножка
Ольга Сумська публічно розповіла, чому Віталій Білоножко раптово пішов з життя

З артистом 12 січня прийшла попрощатися велика кількість людей, серед яких також були знаменитості. Але попри шум навколо цього горя досі невідомо, від чого помер чоловік. Раніше з’являлася інформація, що йому було погано через пандемію та події в Україні. Також відомо, що він перехворів на коронавірус.

Ольга Сумська публічно розповіла, чому Віталій Білоножко раптово пішов з життя

Ольга Сумська публічно розповіла, чому Віталій Білоножко раптово пішов з життя

Однак Ольга В’ячеславівна у своєму новому коментарі поділилася власним баченням ситуації. За її словами, душевний стан Віталія був поганим через його незатребуваність та відсутність цікавості до його творчості. При цьому Ольга Сумська запропонувала українцям переслухати його композиції та впевнитися, який великий талант втратила країна.

Сумська заявила, що їх із сім’єю Білоножко поєднує міцна дружба. Співак завжди запрошував на концерти, а також телефонував.

“Інколи я бачила тугу в його очах, – заявила акторка. – Насамперед через те, що не мав затребуваності, якої він вартий. Він прекрасний співак, якого могли би частіше запрошувати. Можливо, це підкосило”

Нагадуємо, що 12 січня в мережі також з’явилося багато фотографій з церемонії прощання з артистом. Зокрема в кадр потрапив Павло Зібров, який виглядав дуже засмученим, з великими синцями під очима та доволі змученим виглядом. Чоловік зізнався, що не бачився зі своїм другом 4 роки. Віталій Білоножко усі ці роки закривався від світу та жив дуже відокремлено.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.