|
01.05.2024 13:05

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Останнім часом у Мережі все частіше почали говорити про складнощі у відносинах Маші Єфросініної з її чоловіком-військовим Тимуром Хромаєвим. Найактивніше на цю тему висловився скандальний блогер Богдан Беспалов, який посилаючись на джерела з близького оточення зіркової родини, докладно описує суть проблеми і навіть пророкує парі швидке розлучення.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

А поки шанувальники обговорюють новини, Маша Єфросиніна вирушила до Іспанії і не сама, а разом із дочкою Наною. Про це зірка розповіла у своєму мікроблозі.

Нана Хромаєва

Так, у Instagram у розділі “сториз” з’явилося кілька відео та фото, де телезірка показує, як вона гуляє вуличками Мадрида разом із дитиною. На знімках ви не побачите Нану, тому що дівчина досі не дозволяє знаменитій мамі публікувати свої фото, зате можна дізнатися, що весь цей час Марія та її доросла дочка проводили за розмовами, що навіть не помітили, як пролетів час.

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з дочкою

Ближче до вечора Єфросиніна зізналася, що Нана якимось дивом просто “взяла та її перезапустила”.

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з дочкою

“Години розмов та прогулянок з дочкою… Святкування її 20-річчя через 2,5 місяці після Дня народження. Гаджет детокс. Повне перезавантаження”,- напише Марія у своїх коментарях.

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з дочкою

Судячи з виразу обличчя знаменитості, настрій у неї пригнічений. Чи пов’язано це зі складнощами у відносинах із чоловіком, який зараз перебуває у лавах ЗСУ, не відомо.

Нагадаємо, що Богдан Беспалов розповів, що Тимур Хромаєв останнім часом втратив інтерес до дружини. Нібито, це пов’язано з “її нескінченним ниттям” у соціальних мережах, що може серйозно вплинути на його “подальшу кар’єру”.