|
01.05.2024 14:02

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

Нещодавно телеведуча та актриса Лілія Ребрик стала багатодітною мамою. У березні 2024 року зірка народила ще одну дівчинку, яку назвали гарним ім’ям Адель. У сім’ї ростуть ще дві принцеси – старша Діана, якій у серпні виповниться 12 років та середня Поліна, якій виповнилося 6 років 30 квітня.

На честь Дня народження доньки зіркове подружжя закотило і на своїй дачі галасливу урочистість. З ранку весь двір був прикрашений декораціями у рожевих тонах у стилі Барбі. Усі члени сім’ї зустрічали гостей у однакових костюмах. Хореограф Андрій Дикий теж убрався у все рожеве.

Лілія Ребрик показала, як відзначила День народження дочки у стилі Барбі

Першими відео Лілія відразу поділилася в “сториз” Instagram. На кадрах можна побачити аніматорів, які розважали гостей, танцювали та малювали різнокольоровими фарбами малюнки на обличчях дітей. Потім іменинниця загадала бажання і задула свічку на рожевому торті, а потім з ентузіазмом розбила піньяту, яка була у формі лаку для нігтів.

Лілія Ребрик показала, як відзначила День народження дочки у стилі Барбі

На завершення свята зіркова родина зробила фотосесію на тлі гарної фотозони у стилі свята.  Найбільше розчулили шанувальників фото іменинниці, яка позувала перед камерою, як справжня модель.

“Наша дівчинка-усмішка! Дівчинка-ніжність! Наша дівчинка- завжди влучна шутка!”,- підписала кадри Лілія Ребрик.

Потім знаменита мама побажала своїй дочці щастя та пообіцяла, що завжди буде поряд. До привітань приєдналися шанувальники та зіркові колеги – журналіст Слава Дьомін, Юрій Горбунов та Ольга Сумська, а також 68 тисяч передплатників, які залишили під серією фото свої “лайки”.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикою є однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Весь свій вільний час сім’я намагається проводити разом.