“А класна в Адель нянька”: Лілія Ребрик показалася одразу з трьома помітно підрослими донечками

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик показала, як проводить час одразу з трьома зі своїми донечками. Кадри щасливої сім'ї з'явилися в соціальній мережі.

Новина про те, що Лілія Ребрик знову вагітна застала її фанатів зненацька, адже мало хто здогадувався, що під серцем артистка вже тривалий час носить малюка.

І хоча повідомлення було щасливим, Лілія нарвалися на небувалу критику свого вчинку. Сім’ю звинувачували у тому, що вони нібито наважилися на поповнення в сім’ї заради того, щоб мати можливість виїхати закордон разом з чоловіком. Лілія спочатку намагалася протистояти самостійно, але згодом долучилися інші зірки, які підтримали колегу, а також закликали публіку поставитися з повагою до жінки, яка вирішила привести на світ ще одну людину.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Як виглядає перша дружина Андрія Дикого?
Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Врешті-решт стало відомо, що в сім’ї народиться дівчинка. Вона отримала незвичайне ім’я, яке об’єднує в собі імена всіх членів сім’ї.

Зараз Ребрик знаходиться у так би мовити декретній відпустці та насолоджується материнством. Зокрема, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася свіжі кадри, на яких зірка показала, як проводить час разом з трьома дочками. Можна сказати, що ці знімки схожі на фантазію про ідеальну родину.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки. Скріншоти особистої сторінки зірки

“А класна в Адель нянька. Реально, Діксі постійно біля візочка. Оберігає Аделькин сон”, – поділилася ведуча.

Лілія Ребрик показала, як виглядають одразу три її дочки

Нагадуємо, що після 24 лютого родина не виїжджала за кордон, а евакуювалася до заходу. Пізніше стало відомо, що Лілія Ребрик залишилася без роботи, адже телеканал, на якому вона працювала закрився. Тим не менш, їй вдалося погастролювати разом з театром, в якому вона працювала, а також потрапити на нове ранкове шоу.

Її чоловік продовжує працювати хореографом та має власну танцювальну школу. Родина веде публічний образ життя і не має жодних репутаційних проблем.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?