|
02.05.2024 14:13

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Сім’ю телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого завжди називали найміцнішою та найдружнішою в українському шоу-бізнесі. У пари величезна армія шанувальників у соціальних мережах, котрим вони є справжнім прикладом.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину

Так, у березні у Ребрик та Дикого народилася ще одна дочка. Малятко назвали гарним ім’ям Адель. У родині ростуть ще дві дівчинки – 12-річна Діана та Поліна, яка днями відзначили 6 років. На честь Дня народження середньої дочки батьки влаштували велике свято на дачі в стилі Барбі, де всі члени сім’ї зустрічали гостей у костюмах рожевого кольору. Фотозвіт із заходу Лілія Ребрик вже опублікувала у Instagram. Від коментар не було відбою. Усі захоплювалися іменинницею та її дружною веселою родиною.

Лілія Ребрик показала, як відзначила День народження дочки у стилі Барбі

А напередодні у мікроблозі знаменитості з’явилося ще одне кумедне відео. У кадрі з’явилася вся родина – щасливі багатодітні батьки їхні діти та улюблений домашній вихованець – собака породи болонка на ім’я Діксі. На руках у Лілії була мала Адель, Андрій Дикий тримав середню дочку Поліну, старша Діана гойдала собаку. Все у рожевому.

“І все-таки четвертого не вистачає”, – підписала кадри Лілія Ребрик, начебто натякаючи на ще одну дитину.

Нагадаємо, що у сім’ї росте три дівчинки, собака теж жіночого роду, явно не вистачає хлопчика.

“Ага Дикого хлопчика вам не вистачає”, “Яка у Вас чудова сім’я”, “Сама позитивна сім’я, дуже люблю за Вами спостерігати”, “Папа просто в розовому царстві дівчачому. пощастило”, “Хлопчик буде четвертим!”, “Супер позитивна сім’я. Собаці не вистачає розового вбрання”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?