|
02.05.2024 16:53

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Сьогодні сучасна жінка, яка чекає на дитину, може дозволити собі абсолютно будь-який одяг. У магазинах для вагітних величезний вибір суконь, костюмів, штанів та сорочок на будь-який смак та гаманець. Про те, як виглядати стильно в очікуванні малюка, на власному прикладі показала співачка Джамала.

Пропонуємо подивитися на ті, які співачка носить зараз, перед самими пологами. Так, на одному зі знімків Джамала позує у трикотажній сукні кольору молодої трави, яку доповнила довгою джинсовою курткою-сорочкою із сірого деніму, який дуже популярний у 2024 році. Завершенням образу стали класичні замшеві чоботи-козаки.

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок

Другий образ складається з довгої чорної сукні, яка повністю облягає фігуру. На додаток Джамала вибрала об’ємну чоловічу сорочку контрастного білого кольору та масивні кросівки на яскраво-зеленій підошві. Особливу увагу привертають незвичайні аксесуари, що освіжають образ.

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок

Третій комплект вагітної Джамали складається з трикотажної сукні молочного кольору з м’яким поясом, який співачка пов’язала поверх живота. Доповнили аутфіт шкіряний жилет рудого кольору і ті самі замшеві чоботи на невеликому скошеному підборі. Прикраси із жовтого металу завершили стильне вбрання.

Зазначимо, що у всіх трьох образах артистка виглядала неймовірно жіночно. А ось Лілія Ребрик, яка народила третю доньку в середині березня, перед самими пологами вирішила зробити зухвалу фотосесію, на якій постала у нетиповому для вагітних мам образі. Замість милої сукні, зірка одягла червоний атласний костюм.

Вагітна Лілія Ребрик

Як вам образи зірок?