Як виглядають усі діти вагітної Джамали: народила від чоловіка-татарина неймовірних маленьких красенів

Знаменита українська співачка Джамала – зразкова сім'янинка по всім показникам. Її родина є прикладом для багатьох українців, які мріють колись створити свою власну.

Джамала відноситься до категорії тих знаменитостей, які викладають собі шлях до великої сцени не піаром, а талантом. І хоча в неї це зайняло трохи більше часу, результат повністю виправдовує себе.

Артистка має бездоганну репутацію, щаслива у шлюбі і вже стала матір’ю двічі. Не так давно стало відомо, що в її сім’ї станеться поповнення: артистка чекає на третього малюка. Примітно, що про своє весілля Сусана повідомила доволі неочікувано.

Вагітна Джамала показала, як виглядають її маленькі сини

Д
Вагітна Джамала показала, як виглядають її маленькі сини

Про стосунки з молодим бізнесменом Сеіт-Бекіром Сулеймановим вона мовчала довго, аж допоки вони не створили міцну сім’ю. Обранець співачки виявився молодшим за неї майже на 10 років. Однак, він взяв на себе відповідальність за сім’ю і став опорою для артистки. Саме від нього вона народила двох своїх діток. Хлопчики мають дивовижну зовнішність, дуже чарівні та милі.

Вагітна Джамала показала, як виглядають її маленькі сини

Також варто зазначити, що Джамала вийшла заміж за свого земляка, з яким має спільні цінності, традиції та релігію. В сім’ї ж все відбувається за компромісами. Наприклад, Джамала якось не стрималася та зізналася, що не бере участь у “Танцях з зірками” саме через Сулейманова, який був проти відкритих танцювальних нарядів, а також близького контакту з партнером, адже танці на паркеті як правило вимагають активні тренування та виконання підтримок.

Та пізніше він не тільки змінив свою думку, але і поступився у цьому питанні неодноразово. Після участі в українському шоу Джамала також з’явилася у польському варіанті.

У той самий період Джамала проходила через складні речі, адже після 24 лютого своїх дітей була вимушена евакуювати до сестри в Туреччину. Сеіт-Бекір залишився в Україні, так як не міг покинути своїх підлеглих. Сулейманов працював без доходів, але його бізнес продовжував функціонувати заради працівників. Зараз сім’я знову разом і очікує на народження малюка.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.